Historie van ons Volk

DE HISTORIE VAN ONS VOLK

De Historie van ons volk reikt al duizenden jaren terug. Dankzij onze Historische tijdlijn voor op de pagina kunt u zien hoe ons volk, het blanke volk is ontstaan en waar hun afkomst is begonnen. Ons Hollandse volk beschikt over een rijke geschiedenis. Uiteindelijk kunnen we zeggen dat het Hollandse volk rijk is geworden door hun geschiedenis.

Als we spreken over onze Vaderlandse geschiedenis, dan spreken we over een historie die in onze moderne tijd word doodgezwegen. Denk aan Michiel De Ruyter en andere bekende strijders uit onze geschiedenis. Momenteel ondergaat ons volk en land een invasie van vreemde volkeren dat nooit zo groot is geweest als momenteel de tijd waarin we in leven. Wij van de Israël Partij willen ons stem laten horen, maar tevens van wat het Woord van God zegt over de situatie waarin we momenteel leven.

DE STRIJDVAARDERS VAN DE ZEEËN

Het waren de Hollanders die de zeeën door de eeuwen heen hebben bemachtigd door te strijden voor hun eigen volk en Vaderland.

Holland kende veel strijdmachten op zee. Vele schepen zijn gebouwd in ons land. Nog steeds word het Rotterdamse Haven de grootste haven ter wereld genoemd. Hollanders zijn tevens de uitvinders van schepen. Niet-blanken, zoals Chinezen hebben enkel onze technieken overgenomen waardoor iedereen denkt dat chinezen ook dingen hebben uitgevonden. Dat is dus niet het geval. De gestroomlijnde schepen is door Zebulon ontworpen.

ONZE TRADITIES, GELOOF & GEWOONTEN

Ons land moet weer terug naar de staat zoals het vroeger was, dat is ook waar wij voor staan.

  • Het geloof terug in de maatschappij.
  • De wetten van Mozes terug in de maatschappij.
  • Vreemdelingen buiten onze grenzen houden.
  • Tradities en Gewoonten van Zebulon herstellen.

Comments are closed.